Lottas behandlingar

Ekologiska behandlingar

Här får du möjlighet till en personlig och unik behandling i en behaglig miljö. Professionella behandlingar för kvinnor, män och ungdomar. Ansikts- och kroppsbehandlingar, massage, vaxning och pedikyr. Ta hand om huden, kroppen och känn dig avslappnad och omhändertagen. Unna dig en stund av ”vardagslyx!”

Jag erbjuder dig ett flertal olika behandlingar. Alla behandlingar anpassas efter dina önskemål och din hudtyp. Jag jobbar enbart med ekologiska produkter

Ansiktsbehandlingar

Efter noggrann hudanalys gör jag en behandling utifrån dina behov. Ansiktet mår bra av en djuprengöring, huden blir fräsch och får tillbaka sin naturliga lyster. Porer dras samman och fukt och näring gör din hud mindre torr. Du får också en stund av ren avkoppling där massage och eteriska oljor hjälper dej att slappna av. Plockning av bryn och hudanalys ingår i alla ansiktsbehandlingar.

På Lottas Rum kan du boka en tid för enbart hudanalys – helt kostnadsfritt!

ANSIKTSBEHANDLING MINI

35 min 475 :-

En kort ansiktsbehandling rekommenderat för dej med en ung hud, eller för dig som vill ha en kort djuprengöring. Fokus på att tillföra fukt och djuprengöra. Rengöring, peeling, portömning och mask.

Paketpris: 4 behandlingar under 4 månader 1600 kr

ANSIKTSBEHANDLING ESSE Mogen

90 min 1095:-

En underbart avslappnande och lyxig anti-age ansiktsbehandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen används produkter med Levande Probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och utslätande effekt. Rekommenderas till åldrad, torr och livlös hud.

Ingår INTENSITY AMPOULE+ som ger en utslätande effekt på rynkor och linjer. Ger ett synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av huden.

I denna behandling ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ögon -och ansiktsmask, hand- och skalpmassage samt avslutande produkter.

ANSIKTSBEHANDLING ESSE ultimat

100 min  1295 kr

Ultimate experience behandling – kanske den ultimata behandlingen

En all inclusive ansiktsbehandling anpassad helt efter dina önskemål och ditt hudtillstånd. Olika aktiva ingredienser i kombination med uppdaterade massage tekniker, samt Gua sha stenar.

Härliga effektiva produkter från Esse skincare, som förbättrar hudens struktur, mikrobiom och stärker hudbarriären för en friskare hud.

Upplev resultat som en mer återfuktad hud, mindre synliga linjer och rynkor, jämnare hudton och struktur, dämpad inflammation och känslighet, mindre orenheter, minskad pigmentering.

Detta ingår i behandlingen:

Kort ryggmassage, hudanalys, dubbelrengöring av ansikte, ånga och peeling, portömning, ögonbrynsplockning, massage av ansikte, nacke, skalpmassage, probiotik ampull med aktiva ingredienser, samt special mask utvecklad för att boosta ampullens verkan på huden.

 ANSIKTSBEHANDLING Känslig

60 min 895 kr

En mycket effektiv behandling för dig med känslig hud, rosacea eller eksem som har behov av att dämpa och lugna huden samt bygga upp dess barriär. I behandlingen används produkter med Levande Probiotika, goda bakterier som lugnar en överkänslig och reagerande hud.

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och anpassad massage teknik för att lugna huden ögon – och ansiktsmask samt avslutande produkter ingår i denna behandling.

ANSIKTSBEHANDLING Klassisk

60 min 895 kr, 80 min 925 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömmning vid behov, massage av ansikte och anpassad massageteknik, ögon – och ansiktsmask samt avslutande produkter.

Alla produkter anpassas efter hudtyp.

ANSIKTSBEHANDLING Vila

80 min 925 kr

En behandling som får dej att slappna av.  En avslappnande ansiktsbehandling med fokus på avslappning och en längre massage. Rengöring, peeling, ansikts- och skalp samt handmassage och en avslutande mjukgörande mask.

ANSIKTSBEHANDLING  Jordad

70 min 820 kr

Behandlingen börjar med ett skönt och värmande fotbad, därefter skrubbas fötter och sveps in i en värmande oljeinpackning.

Efter det påbörjar vi en ansiktsbehandling som först börjar med rengöring av ansikte, peeling. Därefter penslas en utifrån din hudtyp vald ampull med intensivt aktiva ingredienser på huden.  Efter det får du en härlig ansikts- och skalpmassage av en ekologisk kallpressad olja.

Sist men inte minst får du en ansiktsmask som tillför huden fukt och näring och gör den fantastiskt mjuk.

ANSIKTSBEHANDLING  ESSE ampull

45 min   620 kr

En kortare ansiktsbehandling med val av ampull efter hudkonsultation. Rengöring, ampull och ansiktsmassage.

En ampull med intensivt aktiva ingredienser ingår i behandlingen, de olika alternativen för ampull ser du nedan:

1. Bright, uppljusande vid pigmenteringar.

2. Intensity, intensiv rynkreducering.

3. Clarifying, acnereducering.

4. Hydroboost, för torr och känslig hud.

5. Hyaluronic, extremt återfuktande på djupet.

6. Probiotic ampoule, som en reset knapp för huden, för in miljontals goda bakterier i din hud för att optimera hudens egna funktion.

Ampullerna kan läggas in i varje ansiktsbehandling för en extrakostnad på 150 kr.

Massage

 Jag är utbildad massör och erbjuder individanpassad massage med ekologiska och rogivande produkter, allt för att du ska må bra.

Friskvårdsbidrag gäller för alla mina massagebehandlingar.

Helkroppsmassage

70 min 895 kr

Energimassage

30 min 420 kr

Fotbad och fotmassage

25 min 380 kr

Ansikts och skalpmassage

25 min 380 kr

Massage med Rörelsetips

75 min 735 kr

Önskar du enkla tips på rörelseövningar för just din kropp? och mår du bra av massage?

Börjar med att vi gör en rörelsescreening och kort intervju, därefter tips på övningar för just dig som du kan göra i din vardag utifrån syftet och behov. Därefter en efterföljande 30 min massage.

 

 

Svensk klassisk massage

30 min 465 kr

45 min 560 kr

60 min 790 kr

 

Njuta Relax

80 min 925 kr

Skön avslappnande behandling från topp till tå.

Behandlingen startar med ett värmande fotbad. Medan du kopplar av i fotbadet får du en härlig nack-och skalpmassage. sedan får fötterna en mjukgörande peeling som sedan följs av en fotmassage med en värmande olja. Fötterna sveps sedan in i en oljeinpackning. Därefter är det händernas tur, där naglar filas, nagelbanden görs fina och händer och armar får en lugnande massage.

Total tid 1 tim och 15 min

 

 

Fotvård, fransar och vaxning

Frans & Brynfärgning

Frans och brynfärgning inkl plockning 450 kr-

Enbart fransfärg 275 kr

Enbart Brynfärg 275 kr

Enbart plockning 225 kr

 

 

 

 

Vaxning

Halva ben 450 kr

Hela ben inkl bikini 650 kr

Halva ben inkl bikini 575 kr

Bikini/armhålor 325 kr

Haka och överläpp 325 kr

Rygg 650 kr

 

 

Spa pedikyr Klassisk – Fotbehandling

60 min 730 kr inkl lack 830  kr

Behandlingen inleds med ett skönt värmande och avkopplande fotbad därefter filar vi bort förhårdnader och död hud. Naglar och nagelband görs fina, vilket sedan följs av en skön och cirkulationshöjande fot och benmassage. Sedan kan du välja mellan lackade naglar eller en oljeinpackning för dina fötter.

 

Spa pedikyr Lyx

80 min 930 kr

En lång och riktigt härlig fotbehandling för dej som vill unna dina fötter något extra.

Vi börjar med ett värmande fotbad, därefter fortsätter vi behandlingen med en mjukgörande fotskrubb. Förhårdnader filas bort och naglarna görs fina. En lång och härlig fot och benmassage som avslutas med en mjukgörande inpackning för dina fötter.  Vi avslutar med att lacka dina tånaglar.

 

Mys för två

Ta med kompisen, sambon eller den du vill för en stunds skön avkoppling i Lottas Rum.

 

Mys för två

2,5 timme 1050 kr/ per person

Ta med kompisen, sambon eller den du vill för en stunds skön avkoppling i Lottas Rum. En varsin ansiktsbehandling  alt klassisk massage 50 min, ingår. Under tiden en av er får behandling har du eller din vän tid att bara koppla av med ett skönt fotbad och fotmassage i en rogivande atmosfär. Juice och choklad ingår.  Det finns också möjlighet till att köpa till både lite matigare bricka med plockmat eller fruktbricka. Juice och choklad ingår i behandlingen.