Om Lotta

Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra.” – Nalle Puh.

Att arbeta med att må bra ur olika perspektiv är något som engagerar mej. Kropp och knopp hänger ihop och påverkar varandra. Som både hudterapeut och beteendevetare får jag möjlighet att arbeta med välbefinnande från olika perspektiv.

Som hud och spaterapeut har jag arbetat sedan -96, på flertal salonger och Spaanläggningar. 2008 öppnade jag min egna verksamhet. Är auktoriserad hudterapeut genom SHR. Och har under våren 2020 utbildat mig till Diplomerad Massör.

De senaste åtta åren har jag också arbetat som beteendevetare och ACT/KBT -terapeut. Idag arbetar jag som konsult utifrån uppdrag, både inom företagshälsa och andra uppdragsgivare.  Jag tar emot  samtal i lokalen Lottas Rum. Har vidareutbildat mej i Mindfulness, Motiverande samtal,  Samtalsmetod ACT och har gått en grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 inriktning ACT.