Ansiktsbehandlingar

Efter noggrann hudanalys gör jag en behandling utifrån dina behov. Ansiktet mår bra av en djuprengöring, huden blir fräsch och får tillbaka sin naturliga lyster. Porer dras samman och fukt och näring gör din hud mindre torr. Du får också en stund av ren avkoppling där massage och eteriska oljor hjälper dej att slappna av. Plockning av bryn , hudanalys och handmassage ingår i alla ansiktsbehandlingar.

På Lottas Rum kan du boka en tid för enbart hudanalys – helt kostnadsfritt!

Ansiktsbehandling Klassik

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, avlägsnande av orenheter, ansikts och skalp massage och en avslutande skön ansiktsmask. Alla produkter anpassas efter hudtyp.

55 min 620 kr/ 80 min 720 kr

Ansiktsbehandling Vila

En behandling som får dej att slappna av. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och fotmassage för att sedan fortsätta med en avslappnande ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, ansikts och skalp samt handmassage och en avslutande mjukgörande mask.

80 min 720 kr

Ansiktsbehandling Lyx

En lång och avslappnande behandling som börjar med en härlig rygg och nackmassage för att sedan fortsätta med ansiktsrengöring, peeling, avlägsna orenheter, ansikt och skalpmassae och en avslutande mask.

100 min 985 kr

 

Kurbehandlingar

Rosenseriens C-vitamin kur 30%

Denna kur speciellt lämplig för hud som är i behov av extra omvårdnad. Den kraftfulla antioxdanten av stabiliserat C-vitamin slätar ut huden och ger den en extra energikick. Bäst resultat med 2 behandlingar i veckan under sammanlagt 4 veckor.

350 kr per behandling

2200 kr hela kurbehandlingen ( i priset ingår ett c-vitamin serum 10% för hemmabruk)

Unga ansiktsmini

En kort ansiktsbehandling för dej med en ung hud fokus på att tillföra fukt och djuprengöra. Rengöring, peeling, avlägsna orenheter och mask.

35 min 350 kr

Paketpris: 4 behandlingar under 4 månader 1200 kr

Komplettera din behandling

Frans och brynfärgning 200 kr

Enbart Frans 150 kr

Enbart Bryn 150

C-vitamin serum 30 % pensling 200 kr