ANSIKTSBEHANDLINGAR

Efter noggrann hudanalys gör jag en behandling utifrån dina behov. Ansiktet mår bra av en djuprengöring, huden blir fräsch och får tillbaka sin naturliga lyster. Porer dras samman och fukt och näring gör din hud mindre torr. Du får också en stund av ren avkoppling där massage och eteriska oljor hjälper dej att slappna av. Plockning av bryn och hudanalys  ingår i alla ansiktsbehandlingar.

På Lottas Rum kan du boka en tid för enbart hudanalys – helt kostnadsfritt!

ANSIKTSBEHANDLING Mini                            35 min 475 :-

En kort ansiktsbehandling  rekommenderat för dej med en ung hud , eller för dig som vill ha kort djuprengöring. Fokus på att tillföra fukt och djuprengöra. Rengöring, peeling, portömning och mask.

Paketpris: 4 behandlingar under 4 månader 1600 kr

ANSIKTSBEHANDLING Klassisk                    60 min 795 kr, 80 min 895 kr   

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömmning vid behov, massage av ansikte och anpassad massage teknik, ögon – och ansiktsmask samt avslutande produkter.

Alla produkter anpassas efter hudtyp.

ANSIKTSBEHANDLING Känslig                       60 min 795:-

En mycket effektiv behandling för dig med känslig hud, rosacea eller eksem som har behov av att dämpa och lugna huden samt bygga upp dess barriär. I behandlingen används produkter med Levande Probiotika, goda bakterier som lugnar en överkänslig och reagerande hud.

Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och anpassad massage teknik för att lugna huden ögon – och ansiktsmask samt avslutande produkter ingår i denna behandling.

ANSIKTSBEHANDLING ESSE Mogen                            90 min 1095:-

En underbart avslappnande och lyxig anti-age ansiktsbehandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen används produkter med Levande Probiotika (goda bakterier) som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och utslätande effekt. Rekommenderas till åldrad, torr och livlös hud. 

Ingår INTENSITY AMPOULE+ som ger en utslätande effekt på rynkor och linjer. Ger ett synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av huden.

I denna behandling ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ögon -och ansiktsmask, hand- och skalpmassage samt avslutande produkter.

ANSIKTSBEHANDNLING  ESSE ampull                    45 min   620 kr

En kortare ansiktsbehandling med val av ampull efter hudkonsultation. Rengöring, ampull och ansiktsmassage.

En ampull med intensivt aktiva ingredienser ingår i behandlingen, de olika alternativen för ampull ser du nedan:

1. Bright, uppljusande vid pigmenteringar.

2. Intensity, intensiv rynkreducering.

3. Clarifying, acnereducering.

4. Hydroboost, för torr och känslig hud.

5. Hyaluronic, extremt återfuktande på djupet.

6. Probiotic ampoule, som en reset knapp för huden, för in miljontals goda bakterier i din hud för att optimera hudens egna funktion.

Ampullerna kan läggas in i varje ansiktsbehandling för en extrakostnad på 150 kr.

ANSIKTSBEHANDLING ESSE ultimat                100 min  1295 kr

Ultimate experience behandling – kanske den ultimata behandlingen

En all inclusive ansiktsbehandling anpassad helt efter dina önskemål och ditt hudtillstånd. Olika aktiva ingredienser i kombination med uppdaterade massage tekniker, samt Gua sha stenar.

Härliga effektiva produkter från Esse skincare, som förbättrar hudens struktur, mikrobiom och stärker hudbarriären för en friskare hud.

Upplev resultat som en mer återfuktad hud, mindre synliga linjer och rynkor, jämnare hudton och struktur, dämpad inflammation och känslighet, mindre orenheter, minskad pigmentering.

Detta ingår i behandlingen:

Kort ryggmassage, hudanalys, dubbelrengöring av ansikte, ånga och peeling, portömning, ögonbrynsplockning, massage av ansikte, nacke, skalpmassage, probiotik ampull med aktiva ingredienser, samt special mask utvecklad för att boosta ampullens verkan på huden.

ANSIKTSBEHANDLING Vila                     80 min 895 kr

En behandling som får dej att slappna av.  En avslappnande ansiktsbehandling med fokus på avslappning och en längre massage. Rengöring, peeling, ansikts- och skalp samt handmassage och en avslutande mjukgörande mask.

ANSIKTSBEHANDLING  Jordad               70 min 820 kr

Behandlingen börjar med ett skönt och värmande fotbad, därefter skrubbas fötter och sveps in i en värmande oljeinpackning. 

Efter det påbörjar vi en ansiktsbehandling som först börjar med rengöring av ansikte, peeling. Därefter penslas en utifrån din hudtyp vald ampull med intensivt aktiva ingredienser på huden.  Efter det får du en härlig ansikts- och skalpmassage av en ekologisk kallpressad olja.

Sist men inte minst får du en ansiktsmask som tillför huden fukt och näring och gör den fantastiskt mjuk.

Komplettera din behandling:

Frans- och brynfärgning 300 kr

Enbart Frans 250 kr

Enbart Bryn 250

Esse ampull 150 kr

Esse Probiotik exklusive mask 395 kr