Ansiktsbehandlingar

Efter noggrann hudanalys gör jag en behandling utifrån dina behov. Ansiktet mår bra av en djuprengöring, huden blir fräsch och får tillbaka sin naturliga lyster. Porer dras samman och fukt och näring gör din hud mindre torr. Du får också en stund av ren avkoppling där massage och eteriska oljor hjälper dej att slappna av. Plockning av bryn , hudanalys och handmassage ingår i alla ansiktsbehandlingar.

På Lottas Rum kan du boka en tid för enbart hudanalys – helt kostnadsfritt!

Ansiktsbehandling Klassik

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, avlägsnande av orenheter, ansikts och skalp massage och en avslutande skön ansiktsmask. Alla produkter anpassas efter hudtyp.

60 min 680 kr/ 80 min 820 kr

Ansiktsbehandling Vila

En behandling som får dej att slappna av.  En avslappnande ansiktsbehandling med fokus på avslappning och en längre massage. Rengöring, peeling, ansikts- och skalp samt handmassage och en avslutande mjukgörande mask.

80 min 820 kr

Ansiktsbehandling Lyx

En lång och avslappnande behandling som börjar med en härlig rygg och nackmassage för att sedan fortsätta med ansiktsrengöring, peeling, avlägsna orenheter, ansikt och skalpmassae och en avslutande mask.

100 min 1085 kr

Jordad

Behandlingen börjar med ett skönt och värmande fotbad, därefter skrubbas fötter och sveps in i en värmande oljeinpackning. 

Efter det påbörjar vi en ansiktsbehandling som först börjar med rengöring av ansikte, peeling. Därefter penslas ett c-vitamin serum på huden som ger huden lyster och har en uppstramande effekt. Efter det får du en härlig ansikts- och skalpmassage av en ekologisk kallpressad olja.

Sist men inte minst får du en ansiktsmask som tillför huden fukt och näring och gör den fantastiskt mjuk.

70 min 720 kr

Kurbehandlingar

Rosenseriens C-vitamin kur 30%

Denna kur speciellt lämplig för hud som är i behov av extra omvårdnad. Den kraftfulla antioxdanten av stabiliserat C-vitamin slätar ut huden och ger den en extra energikick. Bäst resultat med 2 behandlingar i veckan under sammanlagt 4 veckor.

350 kr per behandling

2200 kr hela kurbehandlingen ( i priset ingår ett c-vitamin serum 10% för hemmabruk)

Unga ansiktsmini

En kort ansiktsbehandling för dej med en ung hud fokus på att tillföra fukt och djuprengöra. Rengöring, peeling, avlägsna orenheter och mask.

35 min 425 kr

Paketpris: 4 behandlingar under 4 månader 1500 kr

Komplettera din behandling

Frans och brynfärgning 250 kr

Enbart Frans 200 kr

Enbart Bryn 200

C-vitamin serum 30 % pensling 200 kr